Merktassen Inkoop

Inkoop Merktassen

 

 Diamant Centrum Rotterdam koopt eigentijdse, designer merktassen en Luxury items uit het midden- en hoog segment van particulieren.

Wij kopen de tassen (bij gebleken geschiktheid) direct van u over, u hoeft dus niet te wachten tot er iets verkocht is. De inkoop betreft zowel dames- als heren tassen en accessoires en gaat op afspraak in de winkel. 

U komt met uw merktassen naar de winkel en daar wordt beoordeeld welke tassen geschikt is om door ons overgenomen te worden. We komen een prijs voor het geheel overeen en die krijgt u direct uitbetaald. 

Merken die vooral wij kopen zijn oa :

-Louis Vuitton

-bvlgari 

-Hermes  

-Goyard 

Daarnaast kopen wij ook andere merken maar in overleg 

 

 

 

 

Een afspraak maken kan voor beide winkels 

telefoonnummer 010-4782020 Whatsapp 06-22609661 

voor directe informatie 

 De voorwaarden

-  Merktassen of Luxury items uit midden- en hoog segment
- u kunt de herkomst verklaren 
- schoon
- liefst met aankoop bon of certificaat ( brengt meer op ) is niet verplicht

- artikelen moeten orgineel  zijn 

 

Louis Vuitton Check Echt of Nep

 

Louis Vuitton tassen Code Checken 

Ben jij benieuws of je een echte Louis Vuitton bezit Check de Code 

De meeste dateren codes zijn een combinatie van letters en cijfers. De letters aangegeven het land waar het item werd gemaakt terwijl de cijfers geven de maand / jaar van de productiedatum. Het formaat van de datum codes zijn als volgt:

Voorafgaand aan vroege jaren 1980. Geen datum codes.

Vroege jaren 1980. Drie of vier nummers met de eerste twee cijfers die het jaar en het laatste nummer (s) die de maand. Bijv. "836" zou een productie datum van juni 1983 te geven.

Vroeg naar late jaren 1980. Drie of vier cijfers gevolgd door twee letters met de eerste twee cijfers die het jaar, het volgende nummer (s) die de maand en de laatste twee letters die het land (zie rechter zijbalk voor de fabriek locatie codes). Bijv. "874VX" zou een productie datum van april 1987 en de fabriek locatie in Frankrijk aan te geven. Laat in de jaren 1980, de brieven die de fabriek plaats kwam voor de drie of vier cijfers die de productiedatum.

1990 tot 2006. Twee letters gevolgd door vier nummers met de eerste twee letters die de fabriek locatie, de eerste en derde cijfers die de maand en de tweede en vierde cijfers die het jaar. Bijvoorbeeld, "VI1025" zou een fabriek locatie in Frankrijk en een productie-datum van december 2005 te geven.

2007 en nieuwer. Twee letters gevolgd door vier nummers met de eerste twee letters die de fabriek locatie, de eerste en derde nummers die de week van het jaar, en de tweede en vierde cijfers die het jaar. Bijvoorbeeld, "SD2057" zou een fabriek locatie van de VS en een productie-datum van de 25 week (of mei) van 2007 aan te geven

Houd in gedachten dat het feit dat een product heeft een datum code kan niet garanderen dat het authentieke aangezien vele valse punten hebben datum codes. Een geldig en correct afgestempeld datum code is slechts een van de vele parameters die worden gecontroleerd om de authenticiteit van een Louis Vuitton handtas te garanderen.

Louis Vuitton Factory Locatie Codes

Let op dit is niet een volledige lijst.

France A0, A1, A2, AA, AAS (Special Order), AH, AN, AR, AS, BA, BJ, BU, DR, DU, DR, DT, CO, CT, CX, ET, FL, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SD, SF, SL, SN, SP, SR, TJ, TH, TR, TS, VI, VX

Germany LP, OL

ItalyBC, BO, CE, FO, MA, OB, PL, RC, RE, SA, TD

SpainBC, CA, LO, LB, LM, LW, GI

Switzerland DI, FAUSAFC, FH, LA, OS, SD, FL

 

  Authentieke handtassen met No Code Date?
Authentieke Louis Vuitton handtassen met alcantara bekleding kan datum codes die zeer moeilijk te lezen zijn of helemaal verdwenen zijn. Dit is soms het geval voor oudere zakken of als de zakken hebben hun voeringen schoongemaakt.

Mocht u twijfelen en wilt u graag een taxatie u kunt altijd bij ons langs komen 

 

Mocht het merk niet in ons overzicht voorkomen zijn wel degelijk geintresseert bel of mail ons

 

De koordjes en handvatten van de Damier Azur (NIET Ebene!) zijn gemaakt van Vachetta leer (onbehandeld koe leer) die na verloop van tijd door oxidatie (lucht) donkerder wordt. Dit proces heet “patina”. Zelfs als je de Louis Vuitton tas niet gebruikt, zullen de handvatten en koordjes patina worden!

Een originele Louis Vuitton tas heeft een symmetrisch patroon. Dit geldt overigens voor alle Louis Vuitton artikelen!

Een originele Louis Vuitton tas heeft een symmetrisch patroon. Dit geldt overigens voor alle Louis Vuitton artikelen!

De binnenkant van de Neverfull Damier tas is gemaakt van gecoate canvas. De binnenkant van de Ebene is altijd rood en van de Azur is altijd beige. En dient altijd één te zijn met de buitenkant. Het is niet de bedoeling dat je de binnenkant en de buitenkant los van elkaar kan trekken. Het patroon aan de binnenkant van een originele Neverfull Damier Azur tas dient licht bruin te zijn en niet geel, zoals te zien is op de namaak tas hieronder.