Wie zijn wij

 

Wij zijn wij

Wij zijn de dames achter Maxgoud bekend van Radio & TV en Diamant Centrum Rotterdam.

Wij zijn een familie bedrijf van twee zussen.

 

 

Wij houden ons dagelijks bezig met goudinkoop en taxaties en diamantinkopen

 

Wij recyclen de gekochten edelmetalen in ons eigen atelier en vervaardigen nieuwe sieraden 

 

Wij proberen altijd zo hoog mogelijke prijs voor u sieraden te krijgen dit kan door directe inkoop of bemiddeling voor een veilig of een andere inkopende partij

 

Kom gerust langs voor een vrijblijvende taxatie op een van onze locatie

 

Goudsesingel 46 3011KC  Rotterdam

 

www.maxgoud.com

 

Bel voor meer informatie 010-4782020

Daphne

Eigenaar van Diamant Centrum Rotterdam en Maxgoud Juweliers; Daphne Roes. Na werkzaam te zijn geweest in de goudhandel aan de Beijerlandselaan, heeft zij een zelfstandig draaiende zaak geopend aan de Nieuwe Binnenweg 316a te Rotterdam West, toen dat pand te klein werd is Diamant Centrum Rotterdam geopend aan de Westblaak 8in Rotterdam Centrum omdat we ook heel graag een eigen atelier wilde zijn we verhuisd naar de Goudsesingel 46 in Rotterdam centrum .Zij koopt hier niet alleen sieraden (sloopgoud) in, o.a. bekend van Vara/Kassa (hoogste goudprijs 2013), maar ook diamanten, luxury items zoals Louis Vuitton en horloges zoals Rolex in. Daphne is diamantexpert, edelsteenkundige en expert in merksieraden en overige luxe artikelen. Dit alles behoort tot haar grote passie, daarnaast is paardrijden een geliefde hobby en staat haar familie op !

 

Bedrijfleidster Catalijn Filiaal Catalijn helpt u graag bij Maxgoud & Diamant centrum Rotterdam bij het uitzoeken van een juweel of horloge.Of inkoop van gouden en zilveren sieraden Haar passies zijn koken, paardrijden en mode.