Frasier Fir

WoodWick® Geurkaarsen Medium Candle Frasier Fir
WoodWick® Geurkaarsen

Medium Candle Frasier Fir

€19,95

Woodwick Geurkaarsen Overzicht

Woodwick Geurkaarsen Overzicht

Om de keus en het zoeken makkelijker te maken hebben we een Woodwick Geurkaarsen  Overzicht voor je gemaakt. Op deze pagina vind je de geur omschrijving van het standaard in Nederland en Belgie te verkrijgen assortiment.

Onder het standaard assortiment vallen de Woodwick Large Candle, Medium Candle, Mini Candle , de Hearthwick flame Ellips en de Mini Wax Melts:

WoodWick Applewood : Woodwick Applewood doet je denken aan een rustgevende wandeling door een appelboomgaard in de herfst, elke stap vol geuren van groene apeltaart en kruidige kaneel.

 

WoodWick Apple Basketde Woodwick geur Apple Basket is een heerlijke combinatie met als hoofdgeur appel met als fruit toevoegingen wat peer en perzik. Om de geur compleet te maken is hier wat bloemige cyclamen en seringen als extra bij gedaan.

 

WoodWick At The Beach : WoodWick At The Beach is ontspannen naar het strand met de zomerse geuren van tropische citrus, romige kokosnoot en koele zeebries.

 

WoodWick Baby Powder : WoodWick Baby Powder neemt je mee terug naar de gekoesterde kraamtijd met de delicate geuren van poedervormige vanille, kamperfoelie, en een zachte  tint van rozenblaadjes.

 

Woodwick Bakery Cupcake : de Woodwick geurkaars Bakery Cupcake is een heerlijk zoete traktatie van vochtige gele cake overgoten met een rijke buttercream topping.