Visetti

Geen producten gevonden...
Visette een prachtig merk met kwaliteits horloges voor een betaalbare prijs
 Deze worden geleverd met doos en certificaat.

VISETTI

Waar passie is, komt Visetti® binnen. Dat is onze kennismaking geweest met dit exclusieve merk. In onze nimmer aflatende liefde voor uurwerken reizen wij de wereld over om te zien wie wat draagt om de pols en waarom.

Een horloge is niet zomaar een klokje om te kunnen weten hoe laat het is. Een horloge is een stukje identiteit. Bijna een deel van ons DNA. Het bewijs heeft trainer Dick Advocaat geleverd. Hij draagt zijn horloge in tegendeel van de meesten van ons, aan de rechter pols. Toen hij een scheidsrechter wilde attenderen op de speeltijd, tikte hij echter met de wijsvinger het veelzeggende gebaar op de linker pols. Het bewijs dat ons brein daar iets verwacht. Daarom is een horloge geen extensie maar juist een existentie.

Op die reizen door ons DNA kruiste Visetti® ons pad. En zoals je in de liefde vindt wat je niet zoekt en achteraf toch onbewust hebt gezocht, zo vond Visetti® ons. We zijn vanaf het eerste moment geliefden. Want waarom zou topkwaliteit niet betaalbaar kunnen zijn? Dit is de perfectie die de droom waar maakt. Wat je uit wilt stralen met je klok. Wat je wil zeggen tegen iemand die je zo’n prachtstuk cadeau doet.

Dit zijn wij. Makelaars in dromen, liefde en gevoel. Geef ons je droom. Wij maken ‘m waar!

Lees meer