Rockstyle

Rockstyle  Bergkristal Geode
Rockstyle

Bergkristal Geode

€19,95
Rockstyle  Verzamelkaart
Rockstyle

Verzamelkaart

€1,50
Rockstyle  Rockie Oranje Calciet
€9,50

 

Oogstrelende Rocks uit alle delen van de wereld. Ons doel is om te inspireren en met unieke, stijlvolle concepten te laten zien hoe Rocks – ruwe stukken edelsteen - een ware aanwinst zijn in jouw interieur of als een bijzonder cadeau. Graag vertellen wij jou ook het verhaal achter de steen: de naam, de vindplaats en toegekende eigenschappen en andere bijzonderheden. Zo duiken we de mineralogische boeken in en onderzoeken herkomst en vorming van gesteente. Zo krijgt het plaatje nóg meer diepgang. 

Naast de esthetische waarde van onze Rocks vertellen wij je ook wat meer achtergrondinformatie; waar worden ze gevonden, welke eigenschappen worden er aan toegeschreven en natuurlijk stylingtips. We schrijven ook regelmatig op ons blog; laat je daar ook inspireren en vind er regelmatig kortingscodes en andere acties!

Eline startte haar werkende leven als militair jurist bij de Koninklijke Landmacht. Na 7 jaar daar met veel trots te hebben gewerkt, koos Eline voor een leven als onderneemster: tijd voor een creatieve uitdaging en tijd voor het gezin met twee kinderen. Linda, ook moeder van twee kids, heeft van nature al veel gevoel voor styling en ontwikkelde haar fantastische gevoel voor styling in haar jaren als Flora styliste en als zelfstandig fotografe. Twee jaar geleden riepen wij samen Rockstyle in het leven: time to rock some lifes! Wij zijn er trots op om te zien dat onze concepten aanslaan bij veel verschillende winkels en bij onze brede doelgroep en we in staat zijn om zowel de schoonheid van de Rocks als de bijzondere boodschap in te passen in de huidige trends! 

Lees meer