Jeh Jewels

Jeh Jewels  Verguld bolletjes collier
€69,00
Jeh Jewels  Oorbel zilver bolletje 5mm
€12,50
Jeh Jewels  Aluminium bolletjes collier
€12,50

Jéh Jewels is een sieradenmerk uit Nederland en biedt ambachtelijke en unieke zilveren ringen. De ringen zijn vervaardigd van 925 Sterling zilver en zijn soms versierd met edelstenen. Koop uw Jéh Jewels ring Diamant Centrum Rotterdam  - via een veilige en eenvoudige betaling, met een prima klantenservice en snelle levering.

Jéh Jewels sieraden

Bij Jéh Jewels staan de woorden authentiek, stijlvol en tijdloos centraal. De sieraden zijn met liefde ontworpen en hebben een ambachtelijke uitstraling. Tijdloos design dat meer dan één seizoen meegaat, dat staat centraal bij Jéh Jewels. 

Kenmerkend aan de collectie van Jéh Jewels is de mix van verschillende materialen en bewerkingen, met als resultaat een eigentijdse, eigenzinnige lijn. De combinatie van glanzend en geoxideerd zilver, evenals de gladde en ruwe zilverbewerkingen geven de sieraden een speels contrast. De combinatie van zilver en edelstenen maakt het kleurrijk en levendig, zoals de zilveren armbanden.

Gemaakt met liefde

Al ruim 20 jaar ontwerpen moeder Coby van Buuren en dochter Elselien van Buuren de collecties zelf. In diverse ateliers wereldwijd worden de ontwerpen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Veel handwerk zorgt ervoor dat ieder sieraad een authentieke uitstraling krijgt. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver en echte edelstenen. Coby en Elselien hechten veel waarde aan duurzame productie. 

Draag Jéh Jewels als eye-catcher bij speciale gelegenheden of gewoon bij uw alledaagse look.

‘Een Nederlands merk met internationale allure!’ 

Lees meer