Wie zijn wij

 

De oprichters van Diamant centrum Rotterdam hebben ruime ervaring in deze branche. Door hun netwerk en kennis weten zij exact welke trends hot zijn en welke niet. Diamant centrum Rotterdam biedt een ruim assortiment van schitterende collectie 

Wij zijn wij ... 

Diamant centrum Rotterdam wij zijn twee jonge meiden die van onze passie meer wilden maken. Beide zijn we letterlijk opgegroeid in juwelier en hebben zo onze liefde voor sieraden en hebbedingetjes ontdekt. Buiten deze passie om maakt het ook nog eens heel erg leuk dat wij zussen zijn en elkaar perfect aanvullen.

Onze hoofdactiviteit is voornamelijk het in- en verkoop van edelmetalen, maar ook diamanten en overige edelstenen. 

Hiernaast verzamelen we ook diverse luxury items zoals high end tassen, horloges, kleding en accessoires en zijn we zeer geïnteresseerd in onder andere munten .

Naast kopen en verkopen kunt u ook bij ons terecht voor het taxeren van diamanten en sieraden. Wij zijn beide diamanter en leveren taxatierapporten tegen zeer gunstige tarieven. 

Naast particulieren zijn ook bedrijven welkom. Door jaren ervaring en juiste connecties bieden wij zeer gunstige inkoopprijzen en kunnen wij een adviserende rol spelen binnen uw bedrijf.

of kom bij ons langs bij ons filiaal op de Goudsesingel 46 in Rotterdam. 

Wij zijn wij

Wij zijn de dames achter Maxgoud bekend van Radio & TV en Diamant Centrum Rotterdam.

Wij zijn een familie bedrijf van twee zussen en onze schoonzus

 

 

Wij houden ons dagelijks bezig met goudinkoop en taxaties en diamantinkopen

 

Wij recyclen de gekochten edelmetalen in ons eigen atelier en vervaardigen nieuwe sieraden 

 

Wij proberen altijd zo hoog mogelijke prijs voor u sieraden te krijgen dit kan door directe inkoop of bemiddeling voor een veilig of een andere inkopende partij

 

Kom gerust langs voor een vrijblijvende taxatie op een van onze locatie

 

Goudsesingel 46 3011KC  Rotterdam

 

www.maxgoud.com

 

Bel voor meer informatie 010-4782020

Daphne

Eigenaar van Diamant Centrum Rotterdam en Maxgoud Juweliers; Daphne Roes. Na werkzaam te zijn geweest in de goudhandel aan de Beijerlandselaan, heeft zij een zelfstandig draaiende zaak geopend aan de Nieuwe Binnenweg 316a te Rotterdam West, toen dat pand te klein werd is Diamant Centrum Rotterdam geopend aan de Westblaak 8 in Rotterdam Centrum. Zij koopt hier niet alleen sieraden (sloopgoud) in, o.a. bekend van Vara/Kassa (hoogste goudprijs 2013), maar ook diamanten, luxury items zoals Louis Vuitton en horloges zoals Rolex in. Daphne is diamantexpert, edelsteenkundige en expert in merksieraden en overige luxe artikelen. Dit alles behoort tot haar grote passie, daarnaast is paardrijden een geliefde hobby en staat haar familie op !

 

Bedrijfleidster Catalijn Filiaal Westblaak Catalijn helpt u graag bij Maxgoud & Diamant centrum Rotterdam bij het uitzoeken van een juweel of horloge.Of inkoop van gouden en zilveren sieraden Haar passies zijn koken, paardrijden en mode.